Over ons

Elbro van Rietschoten heeft al jaren ervaring op het gebied van horeca apparatuur, airconditioning en koeltechniek. Door onze ervaring zijn wij in staat om voor u een oplossing op maat te garanderen. Wij werken met energieke en gemotiveerde medewerkers die voor u klaarstaan en zullen zorgen voor de juiste aflevering.

Elbro van Rietschoten is een organisatie welke de nadruk legt op een gepaste behandeling per klant. Wij nemen de tijd voor iedere klant, klein of groot. De kleinschaligheid van de organisatie zorgt ervoor dat wij voor iedere klant voldoende tijd kunnen vrijmaken en de service dus ook echt daadwerkelijk klantgericht is. Wij hebben een 24 uurservice 7 dagen per week. Indien u een storing heeft aan een installatie dan zullen wij ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk is verholpen.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen.

Elbro Rietschoten 
Kiotoweg 36
3047 BG ROTTERDAM

T: 010-462 38 53

Curaçao:

Sinds enkele jaren is Elbro van Rietschoten ook actief op de Nederlandse Antillen met name op Curaçao. In samenwerking met een gecertificeerde partner, genaamd Isocool, verzorgen wij de installatie en het onderhoud van horeca-apparatuur bij vele horeca gelegenheden.